четвртак, 11. август 2011.

Pet stvari na koje žene "padaju"

Žene! Ko može da ih shvati? Dok se neke oduševljavaju velikom platom i čvrstim trbušnjacima, druge padaju na zanimljive fore. Otkrijte šta to privlači žene!
4_neocekivane_osobine_na_koje_padaju_zene SEDA KOSA
Postoji mnogo muškaraca koji bi više voleli da ne gaje sede vlasi, ali verujemo da bi taj broj bio mnogo manji kada bi znali koliko su prirodne sede privlačne ženama. Muškarci, seda kosa će učiniti da izgledate šarmantno, prijatno i iskusno. Ako vam je potreban još neki dokaz, istraživanje sajta Match.com pokazalo je da neverovatnih 72 odsto žena misli da je seda kosa neverovatno seksi!

ZNOJ
Znoj je tako seksi! Krivac je androstadienon, hemikalija u muškom znoju koji su otkrili istraživači sa Univerziteta Kalifornija, a koji izaziva lučenje hormona kod žena koje za posledicu ima jako seksualno uzbuđenje. Ali nemojte sada da pobacate sve svoje antiperspirante!

OŽILJCI
Ako imate ožiljak bilo gde na vašem telu, sigurni smo da će vas bar jedna od pet žena zamoliti da joj ispričate kako ste ga zaradili. Razlog za ovo je - žene vole misteriju i još ako je opasno, to znači da pored sebe imaju pravog jakog mužjaka, što je uvek seksi. Međutim, uzdržite se od pričica o smešnom malom ožiljku na čelu, jer neće biti impresionirana što ste razbili glavu kada ste se pijani sasuljali niz stepenice.

SOBNE BILJKE
Čovek koji brine o biljkama pokazuje da je svestan svog okruženja, što je momentalni plus u očima žene. Muškarac mora da ima strpljenja, bude pažljiv i ima želju da nekog pazi da bi odgajio zdrave biljke. Stručnjaci kažu da, ako se brinemo o bašti samo 30 minuta nedeljno, možemo da poboljšamo svoje zdravlje i performanse u krevetu.

NAOČARE
Vremena se menjaju - moda je dopustila da komačno dođe vreme za momke sa naočarima da zauzmu prva mesta liste najprivlačnijih primeraka jačeg pola. Žene sve više privlače muškarci koji nose naočare jer im izgledaju inteligentije od onih kojima nisu potrebne. A, ako je čovek inteligentan, to znači da su veće šanse da će voditi duhovite razgovore i da će se ponašati zrelije. 
izvor