среда, 21. септембар 2011.

Kako da se dopadnem devojci?

Tajna privlačnosti nekima je otkrivena po rođenju. Harizmatičnost i zavodničke veštine odlika su njihove fatalnosti, kojom bez mnogo truda osvajaju žene. 
Ipak, postoje i oni koji tajnu privlačnosti moraju otkrivati milimetar po milimetar, neprestano učeći na novim greškama i iskustvima. Iskreno, prva varijanta je mnogo lakša. Međutim, kako spadamo među one koji vole da se pomuče za svoje uspehe (jer ih jedino tako istinski cenimo), evo nekoliko saveta koje vam možemo dati na temu privlačnosti i muvanja, ustanovljenih na nizu naših grešaka i iskustva.

Ne žuri

Većina muškaraca, kada upozna novu devojku sa kojom želi ozbiljnu vezu, požuri da to što pre i ozvaniči. Tako se čine i neke od najčešćih grešaka, pa je prerano nazovete svojom devojkom ili iskažete ljubav rečima koje plaše više od smrti, na primer Volim te. Polako. Ljubav je igra, a u svakoj igri (mada je u ovoj iskrenost najvažnija), postoji taktika koja se mora ispoštovati da bi ona ostala kraj vas. Trenutke njene slabosti iskoristi pametno. Približi joj se što više, uvuci pod kožu. Međutim, kada osetiš da je podigla zid ne navaljuj da ga srušiš. Pusti da to učini sama.

Razgovor

Seks, odnosno kres kombinacija, može biti početak vašeg odnosa. Međutim, ako želite nešto više, seksom ne možete održavati vaša nastojanja da to i postignete. Za nešto više je i potrebno nešto više. Veze su, osim na seksu, zasnovane na zajedničkim interesovanjima partnera, a razgovor (što pametniji i interesantniji), jedan je od ključnih načina da je pridobijete na tom polju. Devojke vole muškarce koji im drže pažnju, koji nisu dosadni i koji im predstavljaju intelektualni izazov. Duhovitost i humor koji ne skida osmeh sa njenih usana veliki su plus za vas. Potrudite se!

Iskrenost

Budite onakvi kakvi jeste. Ne trudite se da se predstavite kao neko drugi, neko za koga vi smatrate da bi njoj bio privlačan, jer će ona vrlo lako raskrinkati vašu masku. Dopustite joj da vas upozna onakve kakvi jeste , sa svim manama i vrlinama, i da sama odluči da li joj se dopadate ili ne. Ako odustane, nema boljeg znaka od tog da možda ONA nije bila za VAS, manje nego što VI niste bili za NJU. Budite svoji i naći ćete SVOJU devojku.

Toplo-hladno

Ako vam je stvarno stalo do toga da veza sa njom uspe, morate joj bez prestanka držati pažnju. Ponekad se to postiže stalnim dogrevanjem vatre, a ponekad se bolji efekat postiže smanjivanjem i rasplamsavanjem strasti. Nije neka tajna da ona stara o udaranju čežnje funkcioniše. Uostalom i riba se najbolje zakači za udicu kada joj malo popustite silk, pa zategnete. Samo pazite da u gašenju strasti ne odete predaleko, jer se vatra ni u jednom trenutku ne sme ugasiti.

Hrabrost

Da rezimiramo. Privući ćete je ako niste navalentni, ako ste interesantni i duhoviti, ako ste iskreni, ako ste vešti u flertu i zavođenju, ali OSVOJITI je možete jedino ako ste hrabri. U jednom trenutku moraćete da stisnete petlju i da je pozovete na prvi izlazak koji će i ozvaničiti vašu vezu (ili će biti potpuni promašaj). Šta god se desilo, agonija mora prestati, a najlakše ćete je okončati ako je hrabro, kao svaki pravi muškarac upitate Hoćemo na piće? Ako kaže DA, odlično, ali ako kaže NE to nije razlog da odustanete od muvanja. Kako kaže ona narodna: Ne je*e lep nego uporan!
izvor