среда, 27. април 2011.

Gde muškarci greše u seksu?

Ako greše žene, zašto ne bi i muškarci, i svaka žena bi prepoznala barem nekoliko grešaka u daljem delu teksta. Ako često čujete „Boli me glava“, možda grešite na svakom koraku.



Samo se prevrnu i zaspe


Možda je to muška zamisao komplimenta nakon seksa u smislu da ga je žena dobro izmorila, ali nije tačno. Ženama se seks ne završava orgazmom već onim što sledi. Pokušajte da ostanete budni i (bar malo) se mazite sa njom.

Podsmevate se njenim kompleksima

Ako se pokriva čim ostane gola i voli da gasite svetlo, nemojte dolivati ulje na vatru i šaliti se na račun njenih oblina. Ona misli da je debela i neprivlačna, vi je ubedite u suprotno.

Koristite njene grudi da se oslobodite stresa

Nije istina da sve žene vole kada im se grudi jako pritiskaju ili čak čupaju, to je samo mit u porno industriji. Pokušajte sa stranama njenih grudi da se zbližite i to na nežan način. Ako voli grublje, reći će vam.

Donosite svoj telefon u krevet

Kada ona želi seks mora biti potpuno opuštena jer sve ide iz glave, jasno. Ako ona pomisli da su vaše misli negde daleko možda neće više želeti da vodite ljubav. Potpuno joj se predajte a u telefon gledajte posle.

Ne pitate kada želite analni seks

To da ste promašili možete da pričate nekom drugom, a možete i ozbiljno kompromitovati njeno poverenje. Ako već toliko želite, dogovorite se. Možda se iznenadite, možda uspe, možda ne.

Loša higijena

Užasan zadah, gasovi, pazuh, miris piva – nećete je ovim zainteresovati. Ali ni previše afteršejva neće uraditi ništa valjano. Pre seksa obratite pažnju na pazuh, zube i neke osetljive delove.

Zabijate joj glavu

Većina jeste srećna kada vi želite oralni seks i voli da vam ugodi, ali retko koja voli kad je na to naterate. Ako već želite oralni seks, recite, zatražite ili je navedite, ali nikako upotrebom sile ili čupanjem kose.

Previše ste se zaleteli

Imate fetiš? U redu, svi ih imaju ali se to ne radi sa partnerom koga ste upoznali juče. Počnite polako, standardno, pa se polako uvedite u sopstvene priče, kada se bolje upoznate.

Uvek prvi završite

Ako joj se baš dopadate, izvući ćete se jednom, eventualno dvaput. Ali budite džentlemen i sačekajte da devojka doživi orgazam ili je zadovoljite nakon što se vi gotovi.

Ako previše brzo ejakulirate, pokušajte da vežbate – zaustavljajte mokrenje s vremena na vreme, time vežbate mišiće koji se aktiviraju prilikom ejakulacije.

Pregrubi ste sa prstima

To što vrlo energično stavljaju prste u vaginu i izvlače iz nje, može da prija samo onim ženama koje su plaćene da im prija. Morate vrlo voditi računa o klitorisu. Pitajte je kako želi da je dodirujete kako ne biste pogrešili ili je povredili.
izvor