четвртак, 18. август 2011.

Seks u vodi

Svako ima svoju vizijju savršenog seksa u vodi. Neki misle na seks u moru, jezeru, drugi u bazenu, treći u đakuziju ili pod tušem. Ako do sada niste isprobali bar nešto slično, krajnje je vreme da to uradite!


Seks u vodi može biti zaista prava avantura, posebno ako ste na otvorenom. Nećemo vam pričati o tome da neko može da vas vidi, jer je to više stvar vaše domišljatosti, nego ćemo vam opisati dobre i loše strane seksa u vodi. Mnogi od vas će možda pomisliti da ih nema, ali u tome se varate. Posebno se to odnosi na žene, jer voda u sebi ima sastojke koji bi mogli da oštete područje vagine. Ali, bez panike – sa malo znanja, može vam biti savršeno.

Ostanite „podmazane“

Seks u vodi izgleda kao mesto gde nikakav dodatni lubrikant nije potreban, činjenica je da voda ispira onaj vaš prirodni, što može dovesti do problema, posebno kod žena. Ukoliko vagina nije dovoljno vlažna, seks može biti veoma neprijatan, pa čak i bolan. Pošto se nalazite u vodi, ne možete koristiti bilo koji lubrikant, jer će ga isto tako voda isprati. Treba vam onaj na bazi silikona, jer je vodootporan. Ukoliko ga upotrijebite i vama i partneru će biti prijatnije.

Oralni seks umesto penetracije

Bazen ili đakuzi mogu zaista rasplamsati vašu maštu, ali ukoliko se odlučite za seks na jednom od tih mesta budite svesni da velike količine hlora koje se nalaze u toj vodi mogu izazvati različite infekcije i oštećenja kože prilikom penetracije.

Zbog toga, možda ne bi bilo loše da izbegnete klasičnu penetraciju, i da se prepustite čarima oralnog seksa…

Pod tušem

Tuš ili kada kod kuće su verovatno mesta na kojima ste najčešće vodili ljubav, što se tiče vodenih lokacija. Naravno, kod kuće je najpraktičnije i najdostupnije.

Ovo mesto je takođe savršeno za sve stojeće poze, koje vas itekako mogu izbaviti iz monotonije. Mana je što zaista morate paziti da se ne okliznete ili opečete na slavinu. Ukoliko praktikujete siguran seks koristeći kondom, moramo vas upozoriti da u dodiru sa vodom on gubi na elastičnosti, pa vrlo lako može doći do pucanja. Takođe, kondom vrlo lako može da sklizne…

Seks u moru

Kada vas strast ponese na nekoj od usamljenih i zabačenih morskih uvala, čuvajte se morske vode. Naime, prilikom penetracije, slana voda može izazvati jako peckanje, što može biti veoma neugodno. Najbolje je da se, što se tiče seksa na moru, držite kopna.
Ali, kada vas strast ponese u svemu tome nema previše logike, pa verovatno kod sebe nećete imati ni lubrikant, ni kondom, niti ćete razmišljati o mogućim posledicama. Ono što je najvažnije je da uživate sa osobom koju volite i u koju imate poverenja.

Izvor: navidiku.rs