недеља, 2. октобар 2011.

Prvi put?

Evo par saveta za nekolicinu onih koji tog dana nisu bili na času seksualne edukacije.. tamo negde, u trećem osnovne – ili možda ranije!?

Seks liječi sve od prehlade do raka<br />



Pre svega – siguran seks je obavezna mera prevencije! Pamet u glavu, kondom..



Teorija

Kao teoretski priručnik sa svim što bi moglo da vam zatreba, tu su naravno pornići. Konzumiranje ove neumetničke grane umetnosti u edukativnom smislu je korisno, ako se u istom ne preteruje. Iskoristite ih da naučite neke osnovne radnje, radne poze, i naravno – erogene zone. Mali savet – ne podlegnite kompleksu niže vrednosti, jer sve što tamo vidite daleko je od pravog seksa, veličina i umeća. Ali, stremite tome..

Praksa

Glavni savet – smirenost. Žuri vam se, jasno. Trema – jasno. Zato, polako, pokušajte da se opustite, i da vam na pameti ne bude samo da uspešno stvar privedete kraju, već da uživate u onome što sledi između početka i kraja – istraživanje ženskog tela, dodiri, uzdasi.. Jer, ipak ste na toj teritoriji prvi put. Osvojite je svim čulima!

Iskustvo

Najčešća rečenica nakon prvog puta je – eh, što mi drugi nije bio prvi. Normalno, kao i svaki prvi i ovaj put je najteži. Ali ne brinite. To je inicijacija, a ako se peh usled nervoze ili ko zna čega (što je očekivano i prihvatljivo) već i desi uvek je tu drugi, treći.. uvežbaćete se. Ako imate posla sa iskusnijom partnerkom, pustite da i ona voda igru, ali ne prepustite kontrolu u potpunosti. Na kraju – ko radi, taj i greši, a iskustvo je najbolji lek. Samo hrabro!
izvor