недеља, 5. јун 2011.

Većina žena ne smatra svog muža najboljim u krevetu?

Prema anketi koju je sproveo ženski onlajn portal ,,iVillage'', manje od polovine udatih žena smatra svog supruga najboljim seksualnim partnerom u životu - 52 odsto ispitanica smatra da su najbolji seksualni odnos imale sa nekim od bivših partnera.


Veliki procenat žena zadovoljna je seksulanim životom u braku, ali priznaju da su imale i bolje ljubavnike od svojih muževa
Anketa je obuhvatila udate žene koje imaju decu, i one bez dece, i pokazala je zanimljive rezultate. Naime, 62 odsto ispitanica priznalo je da ponekad mašta o seksu sa drugim muškarcem koji nije njen muž, a jedna od deset je izjavila da je fantazije sprovela u delo.

 
Čak dve trećine udatih žena je izjavilo da bi slobodno vreme radije provele čitajući knjigu, gledajući film ili odmarajući se, nego što bi vodile ljubav sa bračnim drugom. Takođe, veliki je procenat žena koje su svoj seksualni život u braku opisale kao predvidiv - 80 odsto njih je izjavilo da su u pitanju uvek iste lokacije, doba dana i trajanje, a 67 odsto je otkrilo da vode ljubav uvek u istom položaju.

Ipak, ima još nade za udate žene. Na pitanje ,,Da li ste zadovoljni svojim seksualnim životom''  negativno je odgovorilo samo 16 odsto ispitanica, dok je 32 odsto izjavilo da su ,,izuzetno zadovoljne''.
,,Istraživanje je pokazalo da je većina udatih žena zadovoljna seksulanim životom u braku, ali da imaju toliko obaveza tokom dana, da bi slobodne trenutke radije potrošile na odmor.'', istakla je Elizabet Zek, urednica ,,iVillage''-a.
izvor